Riasztó szerelés 2 db AJÁNDÉK mozgásérzékelővel

Tudja biztonságban értékeit és szeretteit magas színvonalú riasztó rendszer segítségével!

Csomag és árKapcsolatfelvétel
Z
Családiházak
Z
Társasházak
Z
Nyaralók
Z
Minden eszköz
Teljes kivitelezés
Igényeire szabva

Ne érje be kevesebbel, mint a legjobb!

A piacon számtalan cég, rengeteg féle terméke és ajánlata elérhető, így laikus szemmel nincs könnyű dolga annak, aki riasztó vásárlásra és szereltetésre adja fejét! Számtalan szempontot és paramétert érdemes figyelembe venni a választás során, de talán a két legfontosabb ezek közül a beszerelt termékek minősége, valamint a kivitelezés teljeskörűsége és profizmusa.

Hiába jut hozzá olcsón egy riasztóhoz, ha az aztán rendellenesen működik vagy éppen hamar tönkre megy! Hozzon hosszú távú döntést és válassza a mindenre kiterjedő magas minőséget!

Mi nem árulunk zsákbamacskát!

Ha a KARIBETŰZ szolgáltatását választja, a megkérdőjelezhetetlenül magas színvonal mellett dönt! Szakembereink sok éves tapasztalattal és szakirányú végzettséggel egyaránt rendelkeznek a területen, így biztos lehet abban, hogy az általunk beszerelt riasztórendszere a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelel majd!

Ajánlatunkban kínált csomagunk a piac egyik vezető termékcsaládjának eszközeit tartalmazza, a beszereléshez szükséges minden anyagot és eszközt az utolsó csavarig és a teljeskörű kivitelezést is egyaránt.

De ne beszéljünk rébuszokban, nézzük a konkrétumokat!

A csomag műszaki tartalma:

1db Paradox SP6000 központ

A központhoz tartozó doboz, transzformátor és akkumulátor

3db Paradox NV5 mozgásérzékelő

2db Nyitásérzékelő

1db VL640 kültéri hang- és fényjelző

A hang- és fényjelzőkhöz tartozó akkumulátor

Kiépítéshez szükséges kábel, védőcső és szerelési segédanyagok

+ AJÁNDÉK 2 db Paradox NV5 mozgásérzékelő 2 db konzollal

Velünk jó döntést hoz!

Alapos igényfelmérés

Még a beszerelést megelőzően alaposan átbeszéljük elképzeléseit, valamint a kiépítéshez szükséges feltételeket. Javaslatainkkal hozzásegítjük, hogy maximális biztonságban tudhassa otthonát!

Gyors időpont egyeztetés

Megrendelését követően rövid határidőn belül vállaljuk a munkálatok elvégzését. Nem kell hónapokat várnia a szakemberekre, garantáljuk a gyors és hatékony munkavégzést.

Szakszerű kivitelezés

Munkatársaink nem csak rengeteg tapasztalattal, de szakirányú végzettséggel is rendelkeznek, ezért biztos lehet a maximális precizitásban és a szakmai követelményeknek megfelelő végeredményben.

Remek ár-érték arány

Cégünk kizárólag a legjobb minőségű termékek beszerelését vállalja, hogy ügyfeleink hosszú éveken át elégedetten használhassák megvásárolt készülékeiket. Csomagunk a kiépítés minden költségét tartalmazza.

AJÁNDÉK 2 mozgásérzékelő

Ha most megrendeli riasztó csomagunkat, 2 Paradox NV5 MOZGÁSÉRZÉKELŐT adunk Önnek AJÁNDÉKBA, így 3 helyett 5 érzékelő kerül felszerelésre. Csomagajánlatunk a szerelés teljes költségét is magában foglalja.

Kivitelezési és termék garancia

Minden általunk biztosított termékre a gyártó által vállalt garancia idő vonatkozik. Az általunk végzett munkafolyamatokra, kivitelezésekre 1 év teljeskörű kivitelezői garanciát vállalunk.

A csomag ára

Egyedi elképzelése van? Beszéljünk róla!

Csomagunk tartalma a feltételek függvényében igény szerint bővíthető, így ha Önnek egyedi árajánlatra van szüksége, keressen minket akkor is bizalommal!

Ennyi idő van még hátra

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Ne maradjon le! Rendelje meg még MA!

Pest megyén kívül is vállalunk kivitelezést kiszállási felár ellenében, kérje ezzel kapcsolatos árajánlatunkat!