Kereskedelmi egységek

Bevásárló központok, kereskedések, üzletek és piacok raktárainak védelmére.

ipari létesítmények

Gyárak, irodaházak, logisztikai parkok, telephelyek, raktárépületek, műhelyek és üzemek védelmére.

Szolgáltató egységek

Egészségügyi intézmények, hivatalok és más intézmények védelmére.

Beléptető rendszer telepítés

A raktárak, nagy létszámú gyárak, irodaházak vagy éppen szállodák esetében elkerülhetetlen az emberek mozgásának figyelése, az illetéktelen belépések elkerülése.

Ugyan az elsődleges prioritás a beléptető rendszerek választása során mindig a biztonság, ugyanakkor számos más, fontos és a cég számára is kifizetődő haszna lehet egy modern beléptető rendszernek.

Az általunk telepített rendszerek nem pusztán vagyonvédelmi célokra alkalmasak- mint a mozgásszabályzás, illetéktelen belépés megakadályozása-, de akár a teljes munkaidőnyilvántartást is automatizálni lehet velük. Búcsúzzon el a papír alapú munkaidő nyilvántartástól, és kapjon pontos képet alkalmazottainak mozgásáról, pontos munkaidejéről!

belepteto_rendszer_telepites

Garancia

1_ev_garancia

Minden általunk végzett munkára 1 év kivitelezési garanciát vállalunk.

+_garancia

Minden általunk beszerelt eszközre és termékre gyári garancia vonatkozik.

+_garancia

Ügyfeleink számára elérhető a garanciakiterjesztés opciója is egyedi feltételekkel.

blepetet_rendszer_telepites

Választható megoldások

Egy egyszerű, autonóm belépési ponttól, akár a több száz belépési pontig minden egyedi elképzelést meg tudunk valósítani. Megrendelőink többféle technikai megoldás közül választhatnak igény szerint, vállaljuk többek között forgókapuk, forgóvillák, gyorskapuk szakszerű kiépítését.

Ha az Ön cége egy igazi jövőbe mutató innovatív megoldásra vágyik, válassza a biometrikus azonosítás lehetőségét, a Karibetűz csapata hatékony segítségére lesz a tervezésben és a megvalósításban egyaránt!

Partnereink

Belepteto_rendszer

Bízza ránk a kivitelezést, és mi minden terhet leveszünk az ÖN válláról!

Nagy szakértelemmel rendelkező csapatunk tagjai egyaránt jártasak az erős-és gyengeáramú kivitelezésekben, ezért ügyfeleink a beléptető rendszerek beépítéséhez kapcsolódó, vagy egyéb más villanyszerelési feladatokat is ránk bízhatnak. Minden munkafázist szervezetten hangolunk össze, összeszokott, kiválóan koordinált csapatunk mentesíti megbízóinkat a más esetekben sajnos gyakran előforduló nézeteltérésektől, csúszásoktól és elakadásoktól.

A kivitelezéshez szükséges minden anyag és eszköz beszerzését és szállítását is elvégezzük, ha csak megrendelőnk ezt nem kívánja másként.

Kényelmes ügyintézés

Rövid időn belül reagálunk, telefonon keresztül alapos egyeztetést végzünk, felkészülten érkezünk, számtalan lehetőséget kínálunk.

Kényelmes felmérés

Ügyfeleink igényeihez, életviteléhez igazodva, az előre egyeztetett időpontban, pontosan érkezünk a helyszínre.

Kényelmes kivitelezés

A megbeszélt időpontban érkezünk, nem hagyunk rendetlenséget, csak annyira zavarjuk meg a család életvitelét, amennyire ez feltétlenül szükséges.

Kényelmes eszközök

Kizárólag magas minőségű, egyszerűen kezelhető, garantáltan megbízható eszközökkel dolgozunk.

Kényelmes karbantartás, bővítés

Nem tűnünk el, mindig elérhetőek vagyunk, ha bármi baj van, új igény merül fel, akár 1,5,10 év múlva is rendelkezésre állunk.

Kényelmes fizetési konstrukciók

Ügyfeleink termékeinket és szolgáltatásainkat többféle fizetési móddal is fizethetik, akár 0 Ft-os kezdőrészletű, otthonról intézhető részletfizetést is igénybe vehetnek.

Kérjen ajánlatot most, hogy mihamarabb élvezhesse az új biztonsági rendszere nyújtotta védelmet és kényelmet!

Árajánlatkérés

Így zajlik a folyamat

lepesek_1_szurke
Felmérés, müszaki egyezetés
személyre szabott ajánlat
megrendelés
kivitelezés

Milyen kellemetlenségekkel jár és mennyi időbe telik a munka?

A beléptető rendszerek kiépítése során különleges figyelmet fordítunk arra, hogy a munkamenetek hatékonyan épüljenek egymásra, és így egyáltalán ne, vagy csak nagyon kis mértékben okozzunk kellemetlenséget, fennakadást!

A folyamatok döntő többsége tervezhető, már a felmérések során igyekszünk tisztázni azokat a tényezőket is, melyek a munkavégzés során váratlan plusz feladatokat vagy időbeli csúszást okozhatnak.

Büszkék vagyunk a csapatunk által beépített beléptető rendszerek kiemelkedően magas színvonalú kivitelezésére, ezért nem kapkodunk el semmit, de a minőség megtartása mellett igyekszünk gyorsan és hatékonyan elvégezni feladatainkat.

hatekony_beléptetőrendszer

Rólunk mondták

„Rugalmas, gyors, pontos munkavégzés, ügyfélbarát gondolkodás! A kapunk motorizálása során ütköztünk néhány akadályba, de megoldották a fiúk, úgy, hogy az nem is volt a megállapodásunk része! Jó szívvel ajánlom őket, azoknak, akik minőségi munkát szeretnének kapni, megfizethető áron!”

Csilla

„Örülök, hogy a Karibetűz kft.-t bíztam meg a kamera és a riasztó telepitéssel. Már a felmérésnél egy nyelvet beszéltünk, elmondták a javaslataikat, figyelembe vették a kéréseimet, és nagyon gyorsan  kiépítették azt, amiben megállapodtunk. Nem voltak apró betűk, rejtett költségek! Csak ajánlani tudom őket!”

Gábor

Beléptető rendszer telepítés árak

Beléptető rendszer telepítés árak

A Beléptető rendszerekhez kapcsolódó felszereltségek sokszínűsége, valamint az egyedi paraméterek, igények nagy mértékben befolyásolják a munkálatok során szükséges idő, anyag és eszköz ráfordítást. Minden megrendelőnk egyedi, igényekre szabott árajánlatot kap a műszaki egyeztetések alapján, így a pontos árakkal kapcsolatos minden nemű előzetes tájékoztatás félrevezető lehet.

Ha szeretné megtudni, mennyibe kerülne elképzeléseinek magas színvonalú megvalósítása, ne habozzon, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és beszéljük át a részleteket!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk elképezeléseiről!

Budapesten és Pest megyében a felmérés díjmentes, egyéb területeken 10 000 Ft + ÁFA, amely a felméréskor kézpénzben fizetendő. A felmérési díj a megrendelt szolgáltatás díjából jóváírásra kerül.