Családiházak

Akár távolról is ellenőrizheti, ki csengetett be otthonába!

Társasházak

Modern audió és videó megoldások minden lakás részére.

Irodák és üzletek

Ajtónyitás előtt tájékozódhat róla, ki kereste fel Önt!

Kaputelefon telepítés

Míg korábban a kaputelefonok kiépítése szinte kizárólag társasházak esetében volt jellemző, ma már sokkal szélesebb körű felhasználási terület vált elérhetővé a fejlett technológiának köszönhetően.

A KARIBETŰZ csapata már számos esetben telepített kaputelefont családiházakba, irodákba, vagy olyan üzlethelyiségekbe is, ahol az érkező vásárlók vagy vendégek belépés előtti ellenőrzése indokolt lehet.

Mivel kivitelezés során erős- és gyengeáramú munkálatokban jártas szakembereink együtt is képesek dolgozni, így a kiépítés minden esetben kényelmes, gördülékeny és zökkenőmentes, megrendelőink legnagyobb elégedettségére.

kaputelefon_telepites

Garancia

1_ev_garancia

Minden általunk végzett munkára 1 év kivitelezési garanciát vállalunk.

+_garancia

Minden általunk beszerelt eszközre és termékre gyári garancia vonatkozik.

+_garancia

Ügyfeleink számára elérhető a garanciakiterjesztés opciója is egyedi feltételekkel.

modern_kaputelefon

Mi mindenre lehet képes egy kaputelefon?

Sokkal többre, mint azt elsőre gondolnánk! A fejlődő világ napról-napra új lehetőségeket tesz számunkra elérhetővé, melyekkel élve életünk is sokkal komfortosabbá válhat.

Egy modern technológiás kaputelefon már nem csak hanggal, de videó segítségével is összekapcsol bennünket a hozzánk érkezőkkel, akár távolról is.

Egy egyszerű mobiltelefon segítségével is könnyűszerrel ellenőrizhetjük, ki érkezett hozzánk, kommunikálhatunk is vele, és ha a kapu ehhez alkalmas rendszerrel van felszerelve, akár be is engedhetjük vendégünket anélkül, hogy otthon tartózkodnánk.

Modern kaputelefon funkciók

Távoli elérés, vezérlés

Videótelefon funkció

Kapunyitás gombnyomásra

Választható megoldások

A régi kaputelefonok esetében sajnos egyáltalán nem ritka a rendellenes üzemelés, vagy az, hogy egyáltalán nem is működnek az egységek, ez a jelenség gyakran okozhat bosszúságot. A modern kaputelefonok azonban azon túl, hogy kiszámítható és kényelmes működést ígérnek, számos extra funkcióval is szolgálhatnak a korábbi technológiákhoz képest.

Videótelefon, proxy kártya, távoli vezérlés… hogy csak néhányat említsünk az opcionális lehetőségek közül, melyek segítségével a kaputelefon többé nem az Ön bosszúságának folyamatos okozója, sokkal inkább kényelmének biztosítéka lehet.

Régen épült és új építésű ingatlanok esetén egyaránt rendelkezünk korszerű, a mai igényeknek maximálisan megfelelő megoldásokkal. Hagyományos és a legkorszerűbb rendeltetésekkel is felszerelt rendszereink lehetővé teszik, hogy elbúcsúzzon a folyamatos kulcskeresgéléstől, és azt is, hogy a lakáson belülről, kényelmesen engedje be vendégeit.

kaputelefon_megoldasok

Partnereink

kaputelefon_megoldasok

Segítünk a választásban és megvalósítjuk elképzeléseit!

A kaputelefonok választéka ma már igen széles, így nem csoda, ha megrendelőink sok esetben nehezen, vagy egyáltalán nem tudnak döntést hozni az optimális rendszer kiválasztását illetően. Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy a kivitelezést minden esetben a megrendelők alapos tájékoztatása, valamint egy részletes igény- és műszaki felmérés előzze meg.

Nagy tapasztalatú, gyenge-és erősáramú kivitelezésekben is gyakorlott csapatunk összhangban valósítja meg az előzetesen elkészült terveket, így Önnek nem lesz más dolga, mint élvezni a végeredmény nyújtotta kényelmet!

Kényelmes ügyintézés

Rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, az alapos egyeztetésnek köszönhetően személyre szabott ajánlatokat kínálunk.

Kényelmes felmérés

Az előre egyeztetett időpontban, pontosan érkezünk a helyszínre, ügyfeleink igényeihez, és életviteléhez maximálisan igazodunk.

Kényelmes kivitelezés

Időben érkezünk, vigyázunk a rendre, csak annyira zavarjuk meg a család életvitelét, amennyire ez feltétlenül szükséges.

Kényelmes eszközök

Egyszerűen kezelhető, garantáltan megbízható, a piacon kapható legmagasabb minőségű eszközökkel dolgozunk.

Kényelmes karbantartás, bővítés

Ha bármi baj van, új igény merül fel, akár 1,5,10 év múlva is rendelkezésre állunk, ügyfeleink számára mindig elérhetőek vagyunk.

Kényelmes fizetési konstrukciók

Akár 0 Ft-os kezdőrészletű, otthonról intézhető részletfizetést is igénybe vehetnek ügyfeleink termékeink és szolgáltatásaink finanszírozására.

Kaputelefon 0 Ft önerővel? Igen, létezik!

Mire van hozzá szükség?

 • Kapcsolatfelvételre,
 • Felmérésre,
 • Árajánlatra,
 • A kedvenc foteljére
 • Egy laptopra vagy okostelefonra.

Amit velünk elkerülhet:

 • hosszas sorban állás,
 • bonyolult ügyintézés,
 • több órás várakozás,
 • körülményes utánajárás!

Amire biztosan számíthat:

 • kényelem,
 • gyorsaság,
 • kedvező feltételek,
 • gyors (akár 30 perces) ügyintézés,
 • kiváló minőségű biztonsági rendszer,
 • profi kivitelezés!

Reprezentatív példa:

199.000 Ft-os kaputelefon* esetén:

Kölcsön összege

199 000 Ft

Futamidő

10 hónap

Éves ügyleti kamat (a teljes futamidő alatt fix)

0%

Havi törlesztő részlet

19 900 Ft

Kölcsön teljes díja

0 Ft

A futamidő során fizetendő teljes összeg (törlesztő részletek összege)

199 000 Ft

Teljes Hiteldíj Mutató (THM)

0%

Rendszer kiépítése: megrendelés után, előre egyeztetett időpontban.

* A megjelölt ár és a számítás csupán egy példa, nem minősül ajánlattételnek, pontos személyre szabott árajánlatért és hitel kalkulációért vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Karibetűz Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.

Kérjen ajánlatot most, hogy mihamarabb élvezhesse az új biztonsági rendszere nyújtotta védelmet és kényelmet!

Árajánlatkérés

Így zajlik a folyamat

lepesek_1_szurke
Felmérés, müszaki egyezetés
személyre szabott ajánlat
megrendelés
kivitelezés

Milyen kellemetlenségekkel jár és mennyi időbe telik a munka?

A kaputelefonok telepítése során minden anyagot, eszközt és szükséges más elemet az utolsó csavarig mi szerzünk be és szállítunk a helyszínre. Munkatársaink szervezetten dolgoznak együtt, összeszokott csapatot alkotnak, segítik egymás munkáját, így mentesítik ügyfeleinket az esetleges szakemberek közötti közvetítéstől, a felmerülő nézeteltérések kellemetlenségeitől.

Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünk által kivitelezett kaputelefon rendszerek magas színvonalat képviselnek, így munkánk során sosem kapkodunk, de a lehető leghatékonyabban látjuk el feladatainkat, hogy egyáltalán ne, vagy csak kis mértékben zavarjuk a nyugodt családi életet, munkamenetet.

kaputelefon_rendszerek

Rólunk mondták

„Rugalmas, gyors, pontos munkavégzés, ügyfélbarát gondolkodás! A kapunk motorizálása során ütköztünk néhány akadályba, de megoldották a fiúk, úgy, hogy az nem is volt a megállapodásunk része! Jó szívvel ajánlom őket, azoknak, akik minőségi munkát szeretnének kapni, megfizethető áron!”

Csilla

„Örülök, hogy a Karibetűz kft.-t bíztam meg a kamera és a riasztó telepitéssel. Már a felmérésnél egy nyelvet beszéltünk, elmondták a javaslataikat, figyelembe vették a kéréseimet, és nagyon gyorsan  kiépítették azt, amiben megállapodtunk. Nem voltak apró betűk, rejtett költségek! Csak ajánlani tudom őket!”

Gábor

Kaputelefon rendszer árak

Kaputelefon rendszer árak

A fent felsorolt különböző technikai felszereltségek, a kiépítés helyszínének adottságai, valamint megrendelőink sajátos elképzelései mind egyedileg befolyásolják a kivitelezés idő, anyag és eszköz igényét.

Minden megrendelőnk egyedi, igényekre szabott árajánlatot kap a műszaki egyeztetések alapján, így a pontos árakkal kapcsolatos minden nemű előzetes tájékoztatás félrevezető lehet.

Ha szeretné megtudni, mennyibe kerülne elképzeléseinek magas színvonalú megvalósítása, ne habozzon, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és beszéljük át a részleteket!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk elképezeléseiről!

Budapesten és Pest megyében a felmérés díjmentes, egyéb területeken 10 000 Ft + ÁFA, amely a felméréskor kézpénzben fizetendő. A felmérési díj a megrendelt szolgáltatás díjából jóváírásra kerül.