Magánterületek

Családiházak, lakások, lakóparkok, társasházak, háztartási helyiségek, garázsok és nyaralók védelmére.

ipari létesítmények

Gyárak, irodaházak, logisztikai parkok, telephelyek, raktárépületek, műhelyek és üzemek védelmére.

Kereskedelmi és szolgáltató egységek

Bevársárló központok, üzletek, egészségügyi intézmények, hivatalok, szépségszalonok és oktatási intézmények védelmére.

Riasztó, behatolásjelző rendszer telepítés

Értékeink védelme sosem lehet elhanyagolható fontosságú, kiváltképp, ha otthonunkról, szeretteinkről van szó! De nem kevésbé lényeges a biztonsági faktor tudatos maximalizálása az olyan területeken sem, mint az irodák, gyárak, raktárak, üzletek, vagy egyéb más területek, ahol esetlegesen nagy értékű eszközöket, termékeket, alapanyagokat tárolunk.

Legyen szó bármely fent említett területről, az Ön számára is kielégítő megoldást nyújthat egy olyan biztonsági mátrix, melynek egyik alapköve a behatolásjelző rendszer.

A családi házaktól a legnagyobb ipari komplexumokig minden típusú és funkciójú épülethez kínálunk professzionális behatolásjelzési megoldásokat. Aludjon nyugodtan, tudja biztonságban Ön is értékeit személyre szabott rendszereink segítségével.

Riasztó, behatolásjelző rendszer telepítés

Garancia

1_ev_garancia

Minden általunk végzett munkára 1 év kivitelezési garanciát vállalunk.

+_garancia

Minden általunk beszerelt eszközre és termékre gyári garancia vonatkozik.

+_garancia

Ügyfeleink számára elérhető a garanciakiterjesztés opciója is egyedi feltételekkel.

Az otthon védelmére

Az otthon védelmére

Cégünk remek megoldásokat kínál annak érdekében, hogy Önnek sose kelljen aggódnia amiatt, hogy otthonában értékei, szerettei ne lennének maximális biztonságban.

Többek között a Paradox, a Satel és a Texacom csúcs minőségű riasztóit és behatolásjelzőit felhasználva, olyan korszerű, minden biztonsági szempontot szem előtt tartó rendszereket kínálunk, melyek akár az esetleges kisállatok jelenlétét is figyelembe tudják venni.

Könnyen kezelhető, érintőképernyős paneleink, távolról is vezérelhető, lekövethető és figyelemmel tartható struktúráink, a tűpontos tervezés és magas színvonalú kivitelezés mind együtt biztosítják Ön és családja számára a folyamatos nyugalmat a biztonság tekintetében.

Innovatív megoldások

Infrasorompó

Integrálható

Távoli vezérlés

Ipari megoldások

A biztonság fenntartása összetett feladat olyan helyeken, ahol sok ember megfordul, vagy magas a behatolás veszélye.

Munkatársaink átfogó rendszerépítési kvalitásainknak, valamint széles termékpalettánknak köszönhetően, megrendelőink olyan innovatív megoldásokra is szert tehetnek, mint az infra kerítések, vagy az infra sorompó.

A hagyományos behatolásjelzőket, riasztó rendszereket akár több felhasználó saját kódokkal is üzemeltetheti, így teljességgel nyomon követhetővé válik az esetleges mulasztások felelőssége. A felhasznált magas színvonalú berendezések alkalmasak a távoli vezérlésre, de akár kivonuló szolgálathoz is beköthetőek.

riasztorendszer_Ipari megoldások

Partnereink

riasztorendszer_telepites

Nyugodtan hátra dőlhet, mi mindent kézben tartunk!

Mivel kollégáink kompetensek az erős-és gyengeáramú kivitelezésekben egyaránt, ügyfeleink akár egy kézben is tudhatják a villanyszerelést, valamint a biztonsági rendszerek kiépítését. A munka szervezettsége, valamint jól összeszokott, logisztikailag is kiválóan koordinált csapatunk garantálja megbízóinknak, hogy a folyamat az egyes szakemberek között kialakuló nézeteltérésektől, csúszásoktól és elakadásoktól mentesen zajlik majd.

A telepitett rendszerekhez és a munkálatok elvégzéséhez minden anyagot, eszközt mi szerzünk be és szállítunk a kivitelezés helyszínére az utolsó csavarig, ha csak a megrendelő nem kívánja ezt másként.

Kényelmes ügyintézés

Ügyfélszolgálatunk rövid időn belül reagál, munkatársaink alapos egyeztetést végeznek, felkészülten érkeznek és számos lehetőséget kínálnak.

Kényelmes felmérés

Ügyfeleink időrendjéhez, tevékenységéhez igazodva dolgozunk, előre megbeszélt időpontban, pontosan érkezünk a helyszínre.

Kényelmes kivitelezés

Pontosan érkezünk, tisztán dolgozunk, csak annyira zavarjuk meg megrendelőink életvitelét, amennyire ez feltétlenül szükséges.

Kényelmes eszközök

Garantáltan kiváló minőségű, egyszerűen kezelhető, a piaci átlaghoz mérten magasan megbízható termékekkel dolgozunk.

Kényelmes karbantartás, bővítés

Ha bármi baj van, új igény merül fel, mi nem tűnünk el, mindig elérhetőek vagyunk, akár 1,5,10 év múlva is rendelkezésre állunk.

Kényelmes fizetési konstrukciók

Termékeink és szolgáltatásaink akár 0 Ft-os kezdőrészletű, otthonról intézhető részletfizetéssel is igénybevehetők.

Biztonsági rendszer 0 Ft önerővel? Igen, létezik!

Mire van hozzá szükség?

 • Kapcsolatfelvételre,
 • Felmérésre,
 • Árajánlatra,
 • A kedvenc foteljére
 • Egy laptopra vagy okostelefonra.

Amit velünk elkerülhet:

 • hosszas sorban állás,
 • bonyolult ügyintézés,
 • több órás várakozás,
 • körülményes utánajárás!

Amire biztosan számíthat:

 • kényelem,
 • gyorsaság,
 • kedvező feltételek,
 • gyors (akár 30 perces) ügyintézés,
 • kiváló minőségű biztonsági rendszer,
 • profi kivitelezés!

Reprezentatív példa:

149.000 Ft-os riasztórendszer* esetén:

Kölcsön összege

149 000 Ft

Futamidő

10 hónap

Éves ügyleti kamat (a teljes futamidő alatt fix)

0%

Havi törlesztő részlet

14 900 Ft

Kölcsön teljes díja

0 Ft

A futamidő során fizetendő teljes összeg (törlesztő részletek összege)

149 000 Ft

Teljes Hiteldíj Mutató (THM)

0%

Rendszer kiépítése: megrendelés után, előre egyeztetett időpontban.

* A megjelölt ár és a számítás csupán egy példa, nem minősül ajánlattételnek, pontos személyre szabott árajánlatért és hitel kalkulációért vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Karibetűz Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.

Kérjen ajánlatot most, hogy mihamarabb élvezhesse az új biztonsági rendszere nyújtotta védelmet és kényelmet!

Árajánlatkérés

Így zajlik a folyamat

lepesek_1_szurke
Felmérés, müszaki egyezetés
személyre szabott ajánlat
megrendelés
kivitelezés

Milyen kellemetlenségekkel jár és mennyi időbe telik a munka?

Munkavégzésünk során kiemelten szem előtt tartjuk megrendelőink életvitelét és munkamenetét, maximálisan törekszünk arra, hogy a lehető legkevesebb kellemetlenséget vagy esetleges fennakadást okozzuk.

Átgondolt és előre megtervezett munkarend szerint haladunk, így nagy mértékben tervezhetővé válnak a folyamatok, csak az előre nem kalkulált plusz feladatok és felmerülő nehézségek hosszabbíthatják meg a kivitelezés időtartamát.

Büszkék vagyunk a csapatunk által beépített behatolás jelző és riasztó rendszerek kiemelkedően magas színvonalú kivitelezésére, nem kapkodunk el semmit, de a minőség megtartása mellett igyekszünk gyorsan és hatékonyan elvégezni feladatainkat.

riasztorendszer_telepites

Rólunk mondták

Riasztórendszer korszerűsítéssel és kültéri kamra rendszer telepítés igényével kerestük meg a Karibetűz Kft-t. Már a felmérésnél is igényeinket maximálisan lefedő, szakszerű megoldásokat, majd mindenre kiterjedő, részletes árajánlatot kaptunk. Az elvégzett munkával teljes mértékben meg voltunk elégedve, a készülékek felszerelésénél szépen, igényesen (pl. törmeléket összetakarítva) dolgoztak, törekedve a lehető legkevesebb fúrási/vésési munkálatokra. A rendszer átadásakor az eszközök működéséről teljeskörű felvilágosítást és betanítást kaptunk. Átadás után még a korábbi riasztórendszer hibájából volt két téves riasztásunk, de gyors kiszállásal megoldották a problémát, ráadásul garanciában.

B. László

Optiprofit Könyvelő Kft.

„Örülök, hogy a Karibetűz kft.-t bíztam meg a kamera és a riasztó telepitéssel. Már a felmérésnél egy nyelvet beszéltünk, elmondták a javaslataikat, figyelembe vették a kéréseimet, és nagyon gyorsan  kiépítették azt, amiben megállapodtunk. Nem voltak apró betűk, rejtett költségek! Csak ajánlani tudom őket!”

Gábor

Elektromos kapu árak

Behatolás jelző és riasztó árak

A Biztonságtechnikai eszközök kiépítéséhez szükséges idő, anyag és eszköz ráfordítás, valamint az igények függvényében változó rendszer árak, jelentős mértékben eltérhetnek egymástól! Minden megrendelőnk egyedi, igényekre szabott árajánlatot kap a műszaki egyeztetések alapján, így a pontos árakkal kapcsolatos minden nemű előzetes tájékoztatás félrevezető lehet.

A pontos árajánlat elfogadását követően ügyfeleink akár otthonról, kényelmesen intézhető részletfizetéses finanszírozás mellett is dönthetnek! THM: akár 0%!

Ha szeretné megtudni, mennyibe kerülne elképzeléseinek magas színvonalú megvalósítása, ne habozzon, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és beszéljük át a részleteket!

Csomagok és árak

Az ár tartalmazza Budapesten és Pest megyén belül a kiszállást, az ezen kívül eső területeken kiszállási díj kerül felszámításra. A csomagok minden esetben tartalmazzák a munkadíjat, a szerelési segédanyagokat, a beüzemelés költségét és az oktatás díját. Igény esetén a csomagok tartalma bővíthető. Az ilyen esetekben a feltüntetett tartalmon felüli anyag- és eszköz felhasználás, valamint többlet munkadíj kiszámlázásra kerül.

Kérjen árajánlatot személyre szabott kamerarendszerre!

Árajánlatot kérek

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk elképezeléseiről!

Budapesten és Pest megyében a felmérés díjmentes, egyéb területeken 10 000 Ft + ÁFA, amely a felméréskor kézpénzben fizetendő. A felmérési díj a megrendelt szolgáltatás díjából jóváírásra kerül.