Családi házak

Innovatív megoldások nyíló, toló, úszó és garázskapuk motorizálásához.

ipari egységek

Nálunk nem csak a kényelem, de a biztonság is rendkívül fontos szempont.

Irodaházak és hivatalok

Gyorskapu vagy fotocellás ajtó a kényelmes ki- és bejutás érdekében.

Elektromos kapu telepítés

A kapuk és ajtók széles körű automatizálása ma már nem csak a nagyobb volumenű létesítményekben, de a lakóingatlanokban is határozott igényként merül fel.

Az egyre bővülő technikai választék, valamint a modern technológiai megoldások ötvözeteként létrejött megoldások egyszerre nyújtanak kényelmes és egyben biztonságos alternatívát ipari és lakossági megrendelőknek egyaránt.

Mivel kivitelezés során erős- és gyengeáramú munkálatokban jártas szakembereink együtt tevékenykednek, így a kiépítés minden esetben kényelmes, gördülékeny és zökkenőmentes, megrendelőink legnagyobb elégedettségére.

Elektromos kapu telepítés

Garancia

Minden általunk végzett munkára 1 év kivitelezési garanciát vállalunk.

Minden általunk beszerelt eszközre és termékre gyári garancia vonatkozik.

Ügyfeleink számára elérhető a garanciakiterjesztés opciója is egyedi feltételekkel.

Elektromos kapu telepítés

Színes választék, kreatív megoldások

Ma már szinte nem is létezik olyan kapu vagy ajtó, melyet szakértő kollégáink a rendelkezésünkre álló magas minőségű berendezések segítségével ne lennének képesek automatizálni!

Sőt, olyan plusz funkciókkal is képesek vagyunk ellátni az általunk telepített mozgó kapukat, melyek tovább növelik a felhasználás komfortfokozatát. A vezérlés történhet többek között gombnyomásra, távirányítóval, de a távoli vezérlés funkció segítségével akár távolról is mozgathatjuk a motorizált kapukat.

Modern elektromos kapu funkciók

Kapunyitás akár távoli eléréssel

Kaputelefonnal összekapcsolható

Irányítás okoseszközök segítségével

Választható megoldások

Cégünk kínálata és szolgáltatási palettája megoldást kínál a legkülönfélébb elektromos kapuk kivitelezésére, melyek később működtethetők vezetékes módon nyomógombbal, távirányítóval, kódzárral, vagy akár kártyás beléptetővel, de még mobiltelefonnal is.

A működtetés legelterjedtebb módja a több csatornás távvezérlés, ami akár kulcsos kapcsolóval is kiegészülhet. A teljességgel automatizált működés eléréséhez toló és szárnyas kapuk esetében az útburkolatba hurokérzékelő is kerülhet, ami valóban biztonságossá és kényelmessé teheti a későbbi használatot.

A KARIBETŰZ vállalja toló- és nyílókapuk, garázsajtók teljes motorizálását és utólagos automatizálását is egyaránt.

elektromos_kapu

Partnereink

elektromos_kapu

Hatékonyan szervezett munkamenet a tervezéstől az átadásig!

A kivitelezés professzionalitása nagy mértékben múlik azon a kaputechnikai munkálatok során, hogy az egyes szakemberek munkájukban segítsék egymást, a logikusan egymásra épülő lépéseket kidolgozott rendszer alapján végezzék el.

Sok múlik azonban az előzetes felméréseken is, hiszen ezzel megspórolhatók a későbbi ütemtervmódosítások.

Nagy tapasztalatú, gyenge-és erősáramú kivitelezésekben is gyakorlott csapatunk összhangban valósítja meg az előzetesen elkészült terveket, így Önnek nem lesz más dolga, mint élvezni a végeredmény nyújtotta kényelmet!

Így zajlik a folyamat

lepesek_1_szurke
Felmérés, müszaki egyezetés
személyre szabott ajánlat
megrendelés
kivitelezés

Milyen
kellemetlenségekkel jár és mennyi időbe telik a munka?

Pontosan megtervezett munkamenetünknek és átgondolt, kidolgozott stratégiánknak köszönhetően képesek vagyunk minimalizálni a kiépítéssel együtt járó kellemetlenségeket ügyfeleink számára. 

Feladataink elvégzését maximálisan a megrendelő életviteléhez vagy munkamenetéhez alkalmazkodva időzítjük, mindent megteszünk, hogy egyáltalán ne, vagy csak nagyon kis mértékben okozzunk fennakadást. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünk által kivitelezett kaputechnikai rendszerek magas színvonalat képviselnek, így munkánk során sosem kapkodunk, de a lehető leghatékonyabban látjuk el feladatainkat, hogy egyáltalán ne, vagy csak kis mértékben zavarjuk a nyugodt családi életet, munkamenetet.

elektromoskapu_telepites

Rolunk mondták

„Rugalmas, gyors, pontos munkavégzés, ügyfélbarát gondolkodás! A kapunk motorizálása során ütköztünk néhány akadályba, de megoldották a fiúk, úgy, hogy az nem is volt a megállapodásunk része! Jó szívvel ajánlom őket, azoknak, akik minőségi munkát szeretnének kapni, megfizethető áron!”

Csilla

„Örülök, hogy a Karibetűz kft.-t bíztam meg a kamera és a riasztó telepitéssel. Már a felmérésnél egy nyelvet beszéltünk, elmondták a javaslataikat, figyelembe vették a kéréseimet, és nagyon gyorsan  kiépítették azt, amiben megállapodtunk. Nem voltak apró betűk, rejtett költségek! Csak ajánlani tudom őket!”

Gábor

Elektromos kapu árak

Elektromos kapu árak

A megfelelő kaputechnika kiválasztása nagy mértékben összefügg a motorizálni kívánt kapu adottságaival, méretével, a megrendelő elképzeléseivel és igényeivel. A paraméterek nagyban befolyásolják a későbbi idő, anyag és aszköz ráfordítást is.

Minden megrendelőnk egyedi, igényekre szabott árajánlatot kap a műszaki egyeztetések alapján, így a pontos árakkal kapcsolatos minden nemű előzetes tájékoztatás félrevezető lehet.

Ha szeretné megtudni, mennyibe kerülne elképzeléseinek magas színvonalú megvalósítása, ne habozzon, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és beszéljük át a részleteket!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk elképezeléseiről!

Budapesten és Pest megyében a felmérés díjmentes, egyéb területeken 10 000 Ft + ÁFA, amely a felméréskor kézpénzben fizetendő. A felmérési díj a megrendelt szolgáltatás díjából jóváírásra kerül.