Családi házak

Innovatív megoldások nyíló, toló, úszó és garázskapuk motorizálásához.

ipari egységek

Nálunk nem csak a kényelem, de a biztonság is rendkívül fontos szempont.

Irodaházak és hivatalok

Gyorskapu vagy fotocellás ajtó a kényelmes ki- és bejutás érdekében.

Elektromos kapu telepítés

A kapuk és ajtók széles körű automatizálása ma már nem csak a nagyobb volumenű létesítményekben, de a lakóingatlanokban is határozott igényként merül fel.

Az egyre bővülő technikai választék, valamint a modern technológiai megoldások ötvözeteként létrejött megoldások egyszerre nyújtanak kényelmes és egyben biztonságos alternatívát ipari és lakossági megrendelőknek egyaránt.

Mivel kivitelezés során erős- és gyengeáramú munkálatokban jártas szakembereink együtt tevékenykednek, így a kiépítés minden esetben kényelmes, gördülékeny és zökkenőmentes, megrendelőink legnagyobb elégedettségére.

Elektromos kapu telepítés

Garancia

Minden általunk végzett munkára 1 év kivitelezési garanciát vállalunk.

Minden általunk beszerelt eszközre és termékre gyári garancia vonatkozik.

Ügyfeleink számára elérhető a garanciakiterjesztés opciója is egyedi feltételekkel.

Elektromos kapu telepítés

Színes választék, kreatív megoldások

Ma már szinte nem is létezik olyan kapu vagy ajtó, melyet szakértő kollégáink a rendelkezésünkre álló magas minőségű berendezések segítségével ne lennének képesek automatizálni!

Sőt, olyan plusz funkciókkal is képesek vagyunk ellátni az általunk telepített mozgó kapukat, melyek tovább növelik a felhasználás komfortfokozatát. A vezérlés történhet többek között gombnyomásra, távirányítóval, de a távoli vezérlés funkció segítségével akár távolról is mozgathatjuk a motorizált kapukat.

Modern elektromos kapu funkciók

Kapunyitás akár távoli eléréssel

Kaputelefonnal összekapcsolható

Irányítás okoseszközök segítségével

Választható megoldások

Cégünk kínálata és szolgáltatási palettája megoldást kínál a legkülönfélébb elektromos kapuk kivitelezésére, melyek később működtethetők vezetékes módon nyomógombbal, távirányítóval, kódzárral, vagy akár kártyás beléptetővel, de még mobiltelefonnal is.

A működtetés legelterjedtebb módja a több csatornás távvezérlés, ami akár kulcsos kapcsolóval is kiegészülhet. A teljességgel automatizált működés eléréséhez toló és szárnyas kapuk esetében az útburkolatba hurokérzékelő is kerülhet, ami valóban biztonságossá és kényelmessé teheti a későbbi használatot.

A KARIBETŰZ vállalja toló- és nyílókapuk, garázsajtók teljes motorizálását és utólagos automatizálását is egyaránt.

elektromos_kapu

Partnereink

elektromos_kapu

Hatékonyan szervezett munkamenet a tervezéstől az átadásig!

A kivitelezés professzionalitása nagy mértékben múlik azon a kaputechnikai munkálatok során, hogy az egyes szakemberek munkájukban segítsék egymást, a logikusan egymásra épülő lépéseket kidolgozott rendszer alapján végezzék el.

Sok múlik azonban az előzetes felméréseken is, hiszen ezzel megspórolhatók a későbbi ütemtervmódosítások.

Nagy tapasztalatú, gyenge-és erősáramú kivitelezésekben is gyakorlott csapatunk összhangban valósítja meg az előzetesen elkészült terveket, így Önnek nem lesz más dolga, mint élvezni a végeredmény nyújtotta kényelmet!

Kényelmes ügyintézés

Megkeresésére rövid időn belül reagálunk, alapos egyeztetést végzünk, már felkészülten érkezünk, igényre szabott lehetőségeket kínálunk.

Kényelmes felmérés

Megrendelőink igényeihez igazodva, az előre megbeszélt időpontban, pontosan érkezünk a helyszínre, alapos de gyors munkát végzünk.

Kényelmes kivitelezés

Pontosan és precízen, a lehetőségekhez mérten feltűnés mentesen dolgozunk, nem hagyunk magunk után rendetlenséget.

Kényelmes eszközök

Cégünk csak is egyszerűen kezelhető, megbízható és garantáltan magas minőségű eszközökkel dolgozik.

Kényelmes karbantartás, bővítés

A kivitelezést követően is mindig elérhetőek vagyunk, ha baj van, új igény merül fel, mi akár 1,5,10 év múlva is rendelkezésre állunk.

Kényelmes fizetési konstrukciók

Termékeink és szolgáltatásaink többféle fizetési móddal is igénybevehetők, akár 0 Ft-os kezdőrészletű, otthonról intézhető részletfizetés is lehetséges.

Kaputechnika 0 Ft önerővel? Igen, létezik!

Mire van hozzá szükség?

 • Kapcsolatfelvételre,
 • Felmérésre,
 • Árajánlatra,
 • A kedvenc foteljére
 • Egy laptopra vagy okostelefonra.

Amit velünk elkerülhet:

 • hosszas sorban állás,
 • bonyolult ügyintézés,
 • több órás várakozás,
 • körülményes utánajárás!

Amire biztosan számíthat:

 • kényelem,
 • gyorsaság,
 • kedvező feltételek,
 • gyors (akár 30 perces) ügyintézés,
 • kiváló minőségű biztonsági rendszer,
 • profi kivitelezés!

Reprezentatív példa:

199.000 Ft-os kaputechnika* esetén:

Kölcsön összege

199 000 Ft

Futamidő

10 hónap

Éves ügyleti kamat (a teljes futamidő alatt fix)

0%

Havi törlesztő részlet

19 900 Ft

Kölcsön teljes díja

0 Ft

A futamidő során fizetendő teljes összeg (törlesztő részletek összege)

199 000 Ft

Teljes Hiteldíj Mutató (THM)

0%

Rendszer kiépítése: megrendelés után, előre egyeztetett időpontban.

* A megjelölt ár és a számítás csupán egy példa, nem minősül ajánlattételnek, pontos személyre szabott árajánlatért és hitel kalkulációért vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Karibetűz Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.

Kérjen ajánlatot most, hogy mihamarabb élvezhesse az új biztonsági rendszere nyújtotta védelmet és kényelmet!

Árajánlatkérés

Így zajlik a folyamat

lepesek_1_szurke
Felmérés, müszaki egyezetés
személyre szabott ajánlat
megrendelés
kivitelezés

Milyen
kellemetlenségekkel jár és mennyi időbe telik a munka?

Pontosan megtervezett munkamenetünknek és átgondolt, kidolgozott stratégiánknak köszönhetően képesek vagyunk minimalizálni a kiépítéssel együtt járó kellemetlenségeket ügyfeleink számára. 

Feladataink elvégzését maximálisan a megrendelő életviteléhez vagy munkamenetéhez alkalmazkodva időzítjük, mindent megteszünk, hogy egyáltalán ne, vagy csak nagyon kis mértékben okozzunk fennakadást. 

Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünk által kivitelezett kaputechnikai rendszerek magas színvonalat képviselnek, így munkánk során sosem kapkodunk, de a lehető leghatékonyabban látjuk el feladatainkat, hogy egyáltalán ne, vagy csak kis mértékben zavarjuk a nyugodt családi életet, munkamenetet.

elektromoskapu_telepites

Rólunk mondták

„Rugalmas, gyors, pontos munkavégzés, ügyfélbarát gondolkodás! A kapunk motorizálása során ütköztünk néhány akadályba, de megoldották a fiúk, úgy, hogy az nem is volt a megállapodásunk része! Jó szívvel ajánlom őket, azoknak, akik minőségi munkát szeretnének kapni, megfizethető áron!”

Csilla

„Örülök, hogy a Karibetűz kft.-t bíztam meg a kamera és a riasztó telepitéssel. Már a felmérésnél egy nyelvet beszéltünk, elmondták a javaslataikat, figyelembe vették a kéréseimet, és nagyon gyorsan  kiépítették azt, amiben megállapodtunk. Nem voltak apró betűk, rejtett költségek! Csak ajánlani tudom őket!”

Gábor

Elektromos kapu árak

Elektromos kapu árak

A megfelelő kaputechnika kiválasztása nagy mértékben összefügg a motorizálni kívánt kapu adottságaival, méretével, a megrendelő elképzeléseivel és igényeivel. A paraméterek nagyban befolyásolják a későbbi idő, anyag és aszköz ráfordítást is.

Minden megrendelőnk egyedi, igényekre szabott árajánlatot kap a műszaki egyeztetések alapján, így a pontos árakkal kapcsolatos minden nemű előzetes tájékoztatás félrevezető lehet.

Ha szeretné megtudni, mennyibe kerülne elképzeléseinek magas színvonalú megvalósítása, ne habozzon, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és beszéljük át a részleteket!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk elképezeléseiről!

Budapesten és Pest megyében a felmérés díjmentes, egyéb területeken 10 000 Ft + ÁFA, amely a felméréskor kézpénzben fizetendő. A felmérési díj a megrendelt szolgáltatás díjából jóváírásra kerül.