Magánterületek

Családiházak, lakások, lakóparkok, társasházak háztartási helyiségek, garázsok, kertek, nyaralók és parkolók, védelmére.

ipari és kereskedelmi egységek

Szállodák, irodaházak, üzletek, bevásárlóközpontok, raktárépületek és egészségügyi intézmények védelmére.

Közterületek

Parkok, utcák, terek, szabadtéri parkolók, játszóterek, sport pályák, temetők, pihenőhelyek és emlékhelyek védelmére.

Kamerarendszer telepítés

Számos területen lehet szükség arra, hogy egy jól működő, strukturált és bármilyen fényviszonyok mellett is kiváló képet adó kamerarendszer rögzítse a történéseket.

Csúcs minőségű IP kamera rendszereink alkalmazásával bármilyen tér, akár ipari vagy lakossági vonalon, helyiségtől és annak jellegétől függetlenül, kül– és beltéren is egyaránt megfigyelhető.

Rendszereink a kiépítést követően folyamatos megfigyelés alatt tarthatják otthonát, területét, épületét, irodáját, intézményét, üzletét, csökkentve a biztonsági rést és ezáltal a károkozás kockázatát is. A folyamatos rögzítésnek köszönhetően, bármikor, szinte bármilyen okos eszköz segítségével visszanézheti a felvételeket, sőt, esemény rögzítés esetén, akár értesítést is kaphat eszközein, ezáltal semmi nem kerülheti el az Ön figyelmét.

kamerarendszer_telepites

Garancia

Minden általunk végzett munkára 1 év kivitelezési garanciát vállalunk.

Minden általunk beszerelt eszközre és termékre gyári garancia vonatkozik.

Ügyfeleink számára elérhető a garanciakiterjesztés opciója is egyedi feltételekkel.

IP_kamera_rendszer

Miért pont IP kamera rendszer?

Az IP kamera rendszer méltó utódja a korábbiakban használt Analóg rendszereknek, sőt, sok tekintetben felül is múlja azokat. Az általuk kínált modern technológia biztosította széleskörű felhasználhatóság és rendkívül jó minőségű kép egyértelművé teszi, hogy a 21. század kihívásainak leginkább megfelelő választás, ma már minden esetben az IP kamera rendszer. Nem csak tartósak, de könnyen kezelhetőek is, segítségükkel az élő, valamint a rögzített kép akár távolról is visszanézhető.

Nyugodtan tekinthet rá hosszútávú befektetésként, hiszen az általunk kiépített IP kamera rendszer 10 év múlva is megbízhatóan működő kamerarendszer lesz!

IP kamera előnyei

Okos eszköz segítségével akár távolról is figyelhetjük a kamera képét.

Nagyságrendekkel jobb képminőség a korábbi analóg rendszerekhez képest.

Egy IP kamra rendszer akár 10 év múlva is kiszolgálhatja igényeit.

Választható megoldások

A Karibetűz csapata minden szolgáltatását illetően, így a kamerarendszerek tekintetében is a piacvezető vállalatok legjobb minőségű technológiáit alkalmazza. A kamera rendszerek területén a Techson és a Hikvision termékeit preferáljuk.

Mivel minden kivitelezés és igény egyedi, így a folyamat minden esetben egy alapos igény- és műszaki felméréssel indul, majd a paraméterek pontos ismeretében teszünk ajánlatot a szakmai szempontból ideális és az ügyfél elvárásainak is leginkább megfelelő megoldásokra. Magas minőségű IP és AHD kamerarendszerek közül válaszhatnak megrendelőink.

Pontosan és precízen kialakított munkamenetünk, átlátható munkavégzésünk garanciát nyújt Önnek arra, hogy tőlünk valóban azt kapja majd, amiben megálapodtunk!

valaszhato_kamerarendszer

Partnereink

kamerarendszer_telepites

Ön csak dőljön hátra, mi mindent kézben tartunk!

Mivel erős-és gyengeáramú kivitelezésekkel egyaránt foglalkozunk, így megbízóink akár egy kézben is tudhatják a villanyszerelést, valamint a biztonsági rendszerek kiépítését. A munka gördülékenysége mentesíti ügyfeleinket az egyes szakemberek között kialakuló nézeteltérésektől, esetleges elakadásoktól, csúszásoktól, hiszen szakértői csapatunk jól összeszokott, logisztikailag is kiválóan szervezett egységet alkot.

Ha csak a megrendelő másképpen nem kívánja, a telepitett rendszerekhez és a telepitéshez is minden anyagot mi szerzünk be és szállítunk a kivitelezés helyszínére, legyen az kábel, kamera, mozgásérzékelő, csavar vagy egyéb szükséges alkatrész, eszköz.

Így zajlik a folyamat

Milyen
kellemetlenségekkel jár és mennyi időbe telik a munka?

Optimalizált munkamenetünknek és előre átgondolt, kidolgozott stratégiánknak köszönhetően minden általunk végzett kiépítés a lehető legminimálisabb kellemetlenséggel jár együtt ügyfeleink számára.

Munkavégzésünket maximálisan a megrendelő életviteléhez vagy munkamenetéhez alkalmazkodva időzítjük, mindent megteszünk, hogy egyáltalán ne, vagy csak nagyon kis mértékben okozzunk fennakadást.

Büszkék vagyunk a csapatunk által kiépített kamera rendszerek kiemelkedően magas minőségére, nem kapkodunk el semmit, de a minőség megtartása mellett törekszünk rá, hogy gyorsan és hatékonyan végezzük el feladatainkat.

kamerarendszer_telepites

Rolunk mondták

Riasztórendszer korszerűsítéssel és kültéri kamra rendszer telepítés igényével kerestük meg a Karibetűz Kft-t. Már a felmérésnél is igényeinket maximálisan lefedő, szakszerű megoldásokat, majd mindenre kiterjedő, részletes árajánlatot kaptunk. Az elvégzett munkával teljes mértékben meg voltunk elégedve, a készülékek felszerelésénél szépen, igényesen (pl. törmeléket összetakarítva) dolgoztak, törekedve a lehető legkevesebb fúrási/vésési munkálatokra. A rendszer átadásakor az eszközök működéséről teljeskörű felvilágosítást és betanítást kaptunk. Átadás után még a korábbi riasztórendszer hibájából volt két téves riasztásunk, de gyors kiszállásal megoldották a problémát, ráadásul garanciában.

B. László

Optiprofit Könyvelő Kft.

„Örülök, hogy a Karibetűz kft.-t bíztam meg a kamera és a riasztó telepitéssel. Már a felmérésnél egy nyelvet beszéltünk, elmondták a javaslataikat, figyelembe vették a kéréseimet, és nagyon gyorsan  kiépítették azt, amiben megállapodtunk. Nem voltak apró betűk, rejtett költségek! Csak ajánlani tudom őket!”

Gábor

kamerarendszer_telepites_arak

Kamerarendszer árak

A Kamerarendszerek kiépítéséhez szükséges idő, anyag és eszköz ráfordítás, valamint az igények függvényében mozgó rendszer árak, nagyon széles skálán mozoghatnak! Mivel minden megrendelőnk egyénre szabott árajánlatot kap a műszaki egyeztetések alapján, a pontos árakkal kapcsolatos minden nemű előzetes tájékoztatás félrevezető lehet.

Ha szeretné pontosan megtudni, mennyibe kerülne elképzeléseinek magas színvonalú megvalósítása, ne habozzon, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és beszéljük át a részleteket!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk elképezeléseiről!

Budapesten és Pest megyében a felmérés díjmentes, egyéb területeken 10 000 Ft + ÁFA, amely a felméréskor kézpénzben fizetendő. A felmérési díj a megrendelt szolgáltatás díjából jóváírásra kerül.