Új építésű ingatlanok

Alakítsuk ki együtt akár már a tervezési szakaszban új otthonának kényelmi automatizmusait!

Kész házak és lakások

Innovatív technológiai megoldásaink akár régebben épült ingatlanok esetén is kivitelezhetőek.

Irodák és intézmények

Nem csak a lakókörnyezetében, de munka közben is élvezheti a modern kényelmi funkciókat.

Okos otthon rendszerek telepítése

Manapság divatos és egyre elterjedtebb kifejezés az okos eszköz, de valójában sokan nem is tudják, milyen nagyszerű lehetőségek kihasználását teszi lehetővé otthonainkban egy okos otthon rendszer szakszerű, átgondolt, és pontosan megtervezett kivitelezése.

Egy igazán jól funkcionáló okos otthon rendszer maximálisan alkalmazkodik a család életviteléhez, képes lekövetni annak változásait, és akár új funkciókkal is bővíthető, a megváltozott igények függvényében.

Csapatunk már a tervezési fázisban is nagy figyelmet fordít a pontos igények felmérésére, a kivitelezés során igyekszünk a lehető legkevesebb kellemetlenséget okozni, így átadáskor ügyfeleink egytől egyig boldogok és elégedettek lehetnek!

okosotthon_rendszerek_telepitese

Garancia

1_ev_garancia

Minden általunk végzett munkára 1 év kivitelezési garanciát vállalunk.

+_garancia

Minden általunk beszerelt eszközre és termékre gyári garancia vonatkozik.

+_garancia

Ügyfeleink számára elérhető a garanciakiterjesztés opciója is egyedi feltételekkel.

okos_otthon_rendszerek

A jövő technológiája a jelen otthonaiban

Ma már nem csak a Scifi filmek világában, de akár az Ön otthonában is megvalósítható az önműködő redőny, távolról szabályozható fűtési rendszer, vagy éppen az automatikus villanykapcsolás lehetősége!

Tervezzük meg együtt, hogyan tudná otthona leginkább Ön és családja kényelmét szolgálni!

Egy speciálisan az Ön igényeire szabott rendszerrel nincs többé sötétben botorkálás a mosdóig, a fény mindig, minden esetben szabályozottan juthat be otthonába az ablakokon keresztül, és azt a kérdést sem kell többé feltennie magának, hogy vajon kikapcsoltam-e a sütőt, kihúztam-e a vasalót indulás előtt?

A kiépített rendszerek vezérlése rendkívül egyszerű, elegendő egyetlen okostelefon a teljes felügyelethez, így akár a világ bármely pontjáról, bármikor információt tud szerezni otthonáról, kedve és érdeke szerint beavatkozhat az ott zajló folyamatokba!

A legkedveltebb okos otthon funkciók

Távoli szabályozás, folyamat követés és beavatkozás.

Hőmérséklet és fény szabályozás akár ütemezetten.

Árnyékolástechnikai eszközök automatizált mozgatása.

Választható megoldások

Sokan azt gondolják, hogy ez a lehetőség csak a frissen épülő ingatlanok esetén áll fenn, pedig az okos otthon rendszer sajátossága, hogy akár egy régebben épült ingatlanba, utólagosan is telepíthető a legtöbb funkció, így szinte minden esetben meg tudjuk valósítani ügyfeleink elképzeléseit!

Lehetőség adódik automatikus világításvezérlésre, redőnyvezérlésre, távoli fűtés és hűtés vezérlésre, irányíthatjuk a zenét, a locsolórendszert, de kérhető jelenlét szimuláció funkció is, így egy hosszabb utazás esetén sem kell attól tartania, hogy bárki kihasználná távollétét.

Képesek vagyunk a teljes mechanizmust tökéletesen az Ön életvitelre szabni, amit akár távolról is könnyedén nyomon követhet, irányíthat okoseszközeinek segítségével.

valaszthato_ okos_otthon_rendszerek

Partnereink

okos_otthon_rendszerek

Teljeskörű munkát végzünk, Önnek nem kell semmi miatt aggódnia!

Az okosotthonok kivitelezése során rendkívüli jelentőséget kap a helyszíni felmérés és az igények részletes meghatározása. A tűpontos tervezés alapfeltétele, hogy szakértő kollégáink ismerjék az épület pontos paramétereit, az Ön elképzeléseit és igényeit, valamint a megvalósítás módjának lehetőségeit.

Nagy tapasztalatú, gyenge-és erősáramú kivitelezésekben is gyakorlott csapatunk összhangban valósítja meg az előzetesen elkészült terveket, így Önnek nem lesz más dolga, mint élvezni a végeredmény nyújtotta kényelmet!

Kényelmes ügyintézés

Telefonon keresztül alapos egyeztetést végzünk, a helyszínre már felkészülten érkezünk, számtalan egyedi lehetőséget kínálunk.

Kényelmes felmérés

Ügyfeleink időbeosztásához, életviteléhez igazodva, előre egyeztetett időpontban érkezünk a helyszínre, gyorsan, alaposan dolgozunk.

Kényelmes kivitelezés

Tisztán dolgozunk, nem hagyunk rendetlenséget magunk után, csak annyira zavarunk, amennyire ez feltétlenül szükséges.

Kényelmes eszközök

Egyszerűen kezelhető, praktikus, magas minőségű és garantáltan megbízható eszközökkel dolgozunk.

Kényelmes karbantartás, bővítés

Ha bármi baj van, mi nem tűnünk el! Ha új igény merül fel, mindig elérhetőek vagyunk, akár 1,5,10 év múlva is rendelkezésre állunk.

Kényelmes fizetési konstrukciók

Ügyfeleink többféle fizetési móddal is fizethetik termékeinket és szolgáltatásainkat, otthonról intézhető, 0 Ft-os kezdőrészletű részletfizetést is kínálunk.

Okosotthon rendszer 0 Ft önerővel? Igen, létezik!

Mire van hozzá szükség?

 • Kapcsolatfelvételre,
 • Felmérésre,
 • Árajánlatra,
 • A kedvenc foteljére
 • Egy laptopra vagy okostelefonra.

Amit velünk elkerülhet:

 • hosszas sorban állás,
 • bonyolult ügyintézés,
 • több órás várakozás,
 • körülményes utánajárás!

Amire biztosan számíthat:

 • kényelem,
 • gyorsaság,
 • kedvező feltételek,
 • gyors (akár 30 perces) ügyintézés,
 • kiváló minőségű biztonsági rendszer,
 • profi kivitelezés!

Reprezentatív példa:

399.000 Ft-os okosotthon rendszer* esetén:

Kölcsön összege

399 000 Ft

Futamidő

10 hónap

Éves ügyleti kamat (a teljes futamidő alatt fix)

0%

Havi törlesztő részlet

39 900 Ft

Kölcsön teljes díja

0 Ft

A futamidő során fizetendő teljes összeg (törlesztő részletek összege)

399 000 Ft

Teljes Hiteldíj Mutató (THM)

0%

Rendszer kiépítése: megrendelés után, előre egyeztetett időpontban.

* A megjelölt ár és a számítás csupán egy példa, nem minősül ajánlattételnek, pontos személyre szabott árajánlatért és hitel kalkulációért vegye fel velünk a kapcsolatot!

A Karibetűz Kft. az OTP Bank Nyrt hitelközvetítője. A tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül ajánlattételnek. A Bank a hitelbírálat és a kondíciók módosításának jogát fenntartja, az egyes feltételek a hitelbírálat eredményétől függően változhatnak. A THM meghatározása az aktuális feltételek, illetve a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, értéke a feltételek változtatása esetén módosulhat. További részletekről kérjük, tájékozódjon az ügyintézőnknél, weboldalunkon, vagy az áruházakban elhelyezett hatályos Hirdetményből, valamint az OTP Bank Nyrt. bankfiókjaiban és honlapján (www.otpbank.hu) közzétett vonatkozó Üzletszabályzatokból.

Kérjen ajánlatot most, hogy mihamarabb élvezhesse az új biztonsági rendszere nyújtotta védelmet és kényelmet!

Árajánlatkérés

Így zajlik a folyamat

lepesek_1_szurke
Felmérés, müszaki egyezetés
személyre szabott ajánlat
megrendelés
kivitelezés

Milyen kellemetlenségekkel jár és mennyi időbe telik a munka?

Egyes esetekben, kifejezetten, mikor régebben épült ingatlant szerelünk fel okos funkciókkal, szükség lehet például a villanykapcsolók mélyítésére, vagy a redőnyök bekötésének módosítására.

Bármilyen plusz feladat is merül fel a kiépítés kapcsán, ügyfeleinket erről a leghamarabbi lehetséges pillanatban tájékoztatjuk, ügyelve arra, hogy ne érje őket a folyamat során semmilyen hátrány vagy kellemetlen meglepetés!

Büszkék vagyunk arra, hogy a cégünk által kivitelezett okos otthon rendszerek magas színvonalat képviselnek, így munkánk során sosem kapkodunk, de a lehető leghatékonyabban látjuk el feladatainkat, hogy egyáltalán ne, vagy csak kis mértékben zavarjuk a nyugodt családi életet.

okos_otthon_rendszerek_telepitese

Rólunk mondták

„Rugalmas, gyors, pontos munkavégzés, ügyfélbarát gondolkodás! A kapunk motorizálása során ütköztünk néhány akadályba, de megoldották a fiúk, úgy, hogy az nem is volt a megállapodásunk része! Jó szívvel ajánlom őket, azoknak, akik minőségi munkát szeretnének kapni, megfizethető áron!”

Csilla

„Örülök, hogy a Karibetűz kft.-t bíztam meg a kamera és a riasztó telepitéssel. Már a felmérésnél egy nyelvet beszéltünk, elmondták a javaslataikat, figyelembe vették a kéréseimet, és nagyon gyorsan  kiépítették azt, amiben megállapodtunk. Nem voltak apró betűk, rejtett költségek! Csak ajánlani tudom őket!”

Gábor

Okosotthon rendszer árak

Okosotthon rendszer árak

Az okos otthon rendszerek tekintetében egyértelműen kijelenthető, hogy ahány kivitelezés, annyi féle ár! A paraméterek sokfélesége, az egyedi igények mind-mind egyedileg befolyásolják a későbbi idő, eszköz és anyag ráfordítást.

Minden megrendelőnk egyedi, igényekre szabott árajánlatot kap a műszaki egyeztetések alapján, így a pontos árakkal kapcsolatos minden nemű előzetes tájékoztatás félrevezető lehet.

Ha szeretné megtudni, mennyibe kerülne elképzeléseinek magas színvonalú megvalósítása, ne habozzon, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és beszéljük át a részleteket!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk elképezeléseiről!

Budapesten és Pest megyében a felmérés díjmentes, egyéb területeken 10 000 Ft + ÁFA, amely a felméréskor kézpénzben fizetendő. A felmérési díj a megrendelt szolgáltatás díjából jóváírásra kerül.