Lakóépületek

Családiházak, lakások, társasházak, lakóparkok, szállodák, panziók, nyaralók és garázsok védelmére.

ipari létesítmények

Gyárak, irodaházak, logisztikai parkok, telephelyek, raktárépületek, műhelyek és üzemek védelmére.

kereskedelmi és szolgáltató egységek

Egészségügyi intézmények, bevásárló központok, üzletek, hivatalok és más intézmények védelmére.

Tűzjelző rendszerek telepítés

Jogszabályi kötelezés alapján szükségessé vált a tűzjelző rendszer telepítése? Esetleg vagyonvédelmi célzattal szeretne tűzjelző rendszert telepíteni ingatlanjába, hogy fokozza biztonságát és biztosítsa értékeit?

Szakembereink által telepített professzionális tűzjelző rendszereink teljes körűen megfelelnek a jogszabályi előírásoknak.

Igény esetén a tervezéstől kezdve, a teljes, jogszabály által előírt engedélyezési eljárás lebonyolításán át, egészen a kötelező időszakos karbantartásig, minden részfolyamatban számíthat segítségünkre!

Tűzjelző rendszerek telepítés

Garancia

1_ev_garancia

Minden általunk végzett munkára 1 év kivitelezési garanciát vállalunk.

+_garancia

Minden általunk beszerelt eszközre és termékre gyári garancia vonatkozik.

+_garancia

Ügyfeleink számára elérhető a garanciakiterjesztés opciója is egyedi feltételekkel.

tuzlezo_keszulek

Választható megoldások

Bár a tűzjelző készülékek felhasználása leginkább intézményi keretek között merül fel, cégünk otthona számára is kínál könnyen kivitelezhető, mégis 100%-ban biztonságos megoldásokat. A riasztórendszerbe integrált tűzjelző szenzorok nem csak értékeit, de akár szeretteit is megvédhetik egy esetleges lakástűz következményeitől!

 Ipari felhasználás esetén a jogszabályi kötelezettségek sok esetben komoly kihívást jelentenek az épületek üzemeltetőinek, tulajdonosainak. A Karibetűz felkészült csapata a tervezéstől, a hatósági ügyintézésen át az esetleges karbantartásig készségesen áll megbízói rendelkezésére. A rendszerek kivitelezését a legmagasabb szakmai követelményeknek is megfelelően végezzük, a belmagasság, tagoltság és a tűzszakasz határok figyelembevételével.

Partnereink

Biztos lehet a kivitelezés gördülékenységében és magas színvonalában is!

A tűzjelző rendszerek kiépítése maximális figyelmet és szakértelmet követel, ugyanis akár emberi életek is múlhatnak egy-egy elfeledett részleten, apró hibán!

Szakértő munkatársaink elhivatottsága és magas hozzáértése, valamint a felhasznált csúcs technológiás berendezések egytől-egyig azt a célt szolgálják, hogy Önnek ne kelljen tartania semmilyen kockázattól, a felszerelt rendszer minden szakmai követelménynek megfeleljen.

Mivel kollégáink között erősáramú kivitelezésekben jártas szakemberek is helyet kaptak, így a tűzjelzők kiépítésével összefüggő, vagy azon felüli, egyéb villanyszerelési feladatokat is el tudunk látni a rendszer beszerelésével egyidejűleg.

tuzlezo_keszulek_telepites

Így zajlik a folyamat

lepesek_1_szurke
Felmérés, müszaki egyezetés
személyre szabott ajánlat
megrendelés
kivitelezés
hatekony_beléptetőrendszer

Milyen kellemetlenségekkel jár és mennyi időbe telik a munka?

A tűzjelző rendszerek kiépítése során különleges figyelmet fordítunk arra, hogy a munkamenetek hatékonyan épüljenek egymásra, jogszabályi kötelezettségeinknek eleget téve, a legmagasabb színvonalon, de emellett a legkevesebb kellemetlenséget okozva dolgozzunk.

Büszkék vagyunk a csapatunk által beépített tűzjelző rendszerek kiemelkedően magas színvonalú kivitelezésére, nem kapkodunk el semmit, de a minőség megtartása mellett igyekszünk gyorsan és hatékonyan elvégezni feladatainkat.

Rolunk mondták

„Rugalmas, gyors, pontos munkavégzés, ügyfélbarát gondolkodás! A kapunk motorizálása során ütköztünk néhány akadályba, de megoldották a fiúk, úgy, hogy az nem is volt a megállapodásunk része! Jó szívvel ajánlom őket, azoknak, akik minőségi munkát szeretnének kapni, megfizethető áron!”

Csilla

„Örülök, hogy a Karibetűz kft.-t bíztam meg a kamera és a riasztó telepitéssel. Már a felmérésnél egy nyelvet beszéltünk, elmondták a javaslataikat, figyelembe vették a kéréseimet, és nagyon gyorsan  kiépítették azt, amiben megállapodtunk. Nem voltak apró betűk, rejtett költségek! Csak ajánlani tudom őket!”

Gábor

Beléptető rendszer telepítés árak

Tűzjelző rendszer telepítés árak

A tűzjelző rendszerekhez kapcsolódó tervezési, kivitelezési, engedélyeztetési feladatok sokrétű mivolta, a kiépítés helyszínéül szolgáló épület paraméterei, valamint a megrendelő igényei is mind hatással vannak a munkálatok elvégzéséhez szükséges idő, eszköz és anyag ráfordításra.

Minden megrendelőnk egyedi, igényekre szabott árajánlatot kap a műszaki egyeztetések alapján, így a pontos árakkal kapcsolatos minden nemű előzetes tájékoztatás félrevezető lehet.

Ha szeretné megtudni, mennyibe kerülne elképzeléseinek magas színvonalú megvalósítása, ne habozzon, töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat és beszéljük át a részleteket!

Lépjen velünk kapcsolatba!

Töltse ki kapcsolatfelvételi űrlapunkat, és mi 1 munkanapon belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy egyeztethessünk elképezeléseiről!

Budapesten és Pest megyében a felmérés díjmentes, egyéb területeken 10 000 Ft + ÁFA, amely a felméréskor kézpénzben fizetendő. A felmérési díj a megrendelt szolgáltatás díjából jóváírásra kerül.