smart_home

Ingatlanértékesítés során az eladó ház vagy lakás reális árát rengeteg szempont befolyásolhatja. Az egyik ilyen tényező a felszereltség, ami a mai modern lehetőségeknek megfelelően igen széles skálán mozoghat. Ennek fontos részét képzik természetesen a biztonsági- és kényelmi funkciók, melyek jelentősen megnövelhetik egy használt vagy akár új ingatlan eladási árát is.

Kisebb és nagyobb, régen épült és új ingatlanok esetén egyaránt értéknövelő hatással bírhatnak a modern kényelmi és biztonsági rendszerek. Egyes berendezések csupán néhány százezres befektetéssel, akár milliókat növelhetnek egy ingatlan árán. De pontosan milyen megoldások közül lehet választani? A KARIBETŰZ Kft a következő berendezések és funkciók kiépítésében tud ügyfelei segítségére lenni:

 

Biztonsági berendezések

A biztonság kérdése kis- és nagyértékű ingatlanokban egyaránt fontos kérdés. Vagyontárgyainak és szeretteinek védelmére mindenki szívesen áldoz figyelmet, így egy modern, minden igényt kielégítő biztonsági rendszer nagy hozzáadott értéket képvisel, ami eladás során konkrét összegre váltható.

A riasztó rendszerek megakadályozhatják a nem kívánt behatolásokat, kamerarendszerek segítségével szemmel tarthatjuk akár távolról is, mi történik otthonunkban, de a mai modern technológiák azt is lehetővé teszik, hogy a füst- és szén-monoxid érzékelő is a rendszer részét képezzék, így növelve a biztonsági faktort. Ezek a berendezések konkrét és vitathatatlan hasznossággal bírnak, így az ingatlanok eladási árára is kedvező hatást gyakorolhatnak.

 

Biztonsági és kényelmi funkciók

Vannak olyan funkciójú berendezések, melyek egyszerre képesek szolgálni biztonságunkat és kényelmünket egyaránt. Erre jó például szolgál az elektromos kapu, ami amellett, hogy komfortosabbá teszi életünket, biztonsági szerepkörrel is bír, hiszen egy ilyen rendszerrel felszerelt kaput nagy általánosságban jóval nehezebb kívülről kinyitni, benyomni, mint manuálisan zárható társait.

Ugyanide sorolandó még a kamerás kaputelefon is, melynek segítségével nem csak láthatjuk, ki közelítette meg otthonunkat, így eldönthetjük, szeretnénk-e beengedni, vagy sem, de ugyanakkor akár távolról is kommunikálhatunk a hozzánk becsöngetővel, azt az érzést keltve, hogy az otthon akkor sem kerül ki látókörünkből, amikor éppen nem tartózkodunk helyben.

 

Kényelmi megoldások

Ma már egyáltalán nem csak a scifi filmek képkockáin találkozhatunk az intelligens otthoni megoldásokkal, de valóságos otthonunkban is köszönthetjük ezeket, növelve komfortérzetünket és ingatlanunk értékét is egyaránt. Felsorolni is nehéz lenne, mennyi funkció vehető igénybe ennek a szolgáltatási körnek a kiépítése kapcsán, úgy az okos világítási funkcióktól kezdve a fűtés távoli vagy helyiségenkénti szabályozásán át, egészen az önműködő üzemeltetési módokig. Ki ne szeretne olyan otthont vásárolni, ahol már biztosítottak az imént említett funkciók, pusztán élvezni kell azok előnyeit? Ebből adódóan még az is előfordulhat, hogy az ilyen rendszerek jelenléte teszi vonzóbb választássá versenytársainál az általunk kínált ingatlant.

 

A használt és újépítésű lakáspiac szereplői egyaránt élhetnek a fenti lehetőségekkel!

A biztonsági és kényelmi funkciók kialakításának legideálisabb ideje természetesen még a tervezési, vagy az építési szakaszban van, hisz ilyenkor a tervezési folyamatok részét képezhetik a különféle berendezések optimális helyének és funkcióinak, valamint a kiépítés megfelelő módjának meghatározása. Éppen ezért ingatlan kivitelezők és építkező magánszemélyek számára egyaránt érdemes figyelmet szentelni a kérdéskörre már a munkálatok kezdeti szakaszában.

De annak sem kell lemondania ezekről az értéknövelő rendszerekről, akik használt ingatlant kívánnak értékesíteni. Sok esetben akár a kábeles megoldások is megvalósíthatók az ilyen típusú házakban vagy lakásokban, de vezeték nélküli megoldásokkal a felmerülő nehézségek szinte minden esetben áthidalhatók.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Cégünk, a KARIBETŰZ Kft. a piacon szinte hiánypótló módon a fent felsorolt összes berendezés és megoldás megvalósításában képes segíteni megrendelőit. Testvérvállalkozásunk révén emellett a kapcsolódó erősáramú feladatok elvégzésekor is hatékony és gördülékeny együttműködésben dolgozunk, így ügyfeleink megspórolhatják a kellemetlen, hosszadalmas egyeztetéseket, a szakemberek között esetlegesen felmerülő vitákat, nézeteltéréseket!

Keressen minket bizalommal ház-és lakás tulajdonos, kivitelező, eladó, vagy vevő egyaránt, és valósítsuk meg együtt a kényelem, biztonság és érték növelő elképzeléseket!

Precíz és tapasztalt szakembereink készséggel állnak rendelkezésére!

4+1 tipp, hogy a nyaralás alatt is biztonságban tudhassa otthonát

4+1 tipp, hogy a nyaralás alatt is biztonságban tudhassa otthonát

Hivatalosan is itt a nyár, a legtöbben pedig már lázasan készülnek a nyaralásra, ezzel akár egy, vagy több hétre is őrizetlenül hagyva az ingatlant. Égető kérdés ilyenkor a biztonság! Első sorban azért, hogy kemény munkával megszerzett értékeinket visszatérve...

Biztos, hogy akkor drágább egy kamerarendszer, ha magasabb az ára?

Biztos, hogy akkor drágább egy kamerarendszer, ha magasabb az ára?

Mint ahogyan szinte minden féle, fajta és típusú termék esetében találkozhatunk olcsóbb és drágább kategóriájú változatokkal, nincs ez másként a kamerarendszerek esetében sem. Ma már szinte fillérekért is beszerezhetők több kamerás rendszerek, máshol viszont ehhez...

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Tartsa rajta ujját a biztonságtechnika ütőerén, és értesüljön Ön először legfrissebb híreinkről, újdonságainkról, ajánlatainkról!

Ezt ne hagyja itt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön a legjobb ajánlatokról, hírekről amik, a biztonságtechnikával kapcsolatosak.

Adatkezelés

Sikeresen feliratkozott!