kamerarendszer_teleptites

Méltán vagyunk büszkék arra, hogy a KARIBETŰZ Kft nevével mára már összeforrt a magas minőség kifejezés, legyen szó akár a beszerelt eszközökről, az elvégzett munkáról, vagy éppen az ügyfélkezelésről.

A tűpontos tervezéssel, a szakértői munkavégzéssel és az eszközök lelkiismeretes megválogatásával szeretnénk ügyfeleink igényeit a lehető legmagasabb szinten kiszolgálni, ezért az utóbbi időben nagy fába vágtuk a fejszénket.

Megnyitott ugyanis a KARIBETŰZ webáruház, ahol mostantól az általunk rendszeresen alkalmazott és jószívvel ajánlott biztonságtechnikai- és otthonautomatikai rendszereket, akár néhány kattintással meg lehet vásárolni.

 

Miért jött létre ez a webáruház?

Mivel szenvedélyünk a biztonság és hitvallásunk szerint a nagy piaci repertoárból csupán a legjobb minőségű, biztonságos forrásból származó termékeket ajánljuk vagy éppen szereljük be, szerettünk volna egy olyan platformot, ahol a hasonlóan gondolkodó érdeklődő réteg egyszerűen, rugalmas feltételekkel és biztonságosan tud vásárolni.

Webáruházunk kizárólag azokat a termékeket kínálja, melyeket szolgáltatásaink kapcsán bármikor szívesen alkalmazunk, így lehetőséget kínálunk arra, hogy azok is biztonságos döntést tudjanak hozni, és gyorsan, egyszerűen tudjanak eszközöket vásárolni, akik kivitelezést nem, vagy csak később szeretnének igénybe venni. Emellett nem titkolt célunk volt az is, hogy egyedi ajánlataink megrendelői is sokkal rugalmasabb feltételekkel szerezhessék be a szükséges eszközöket, berendezéseket.

Átlátható és egyszerűen kezelhető felületet hoztunk létre, ahol a látogatók a leírások, képek és akár bemutató videók segítségével megismerhetik a kínált termékek jellemzőit és ez alapján megfontolt döntést hozhatnak.

Többféle fizetési módot is fel tudunk kínálni, megoldható a bankkártyás és az utalásos fizetés is. Emellett pedig a webáruházunk kínálatából érdeklődőink akár 0-ft-os kezdőrészletű részletfizetéssel is tudnak vásárolni.

 

Részletfizetés:

Mivel ajánlataink között számos nagy értékű termék is helyet kapott, így könnyen elérhető áruhitel lehetőséggel szerettük volna biztosítani, hogy ezek mindenki számára elérhetővé váljanak. De nem csak a termékeket, a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat – a kiépítést, bekötést, beüzemelést – is téríthetik részletekben ügyfeleink.

Áruvásárlási hitel konstrukcióink egyszerűen igénybevehetők, nincs szükség utazgatásra, bonyolult és hosszadalmas ügyintézésre, akár otthona kényelméből is megoldható, hogy kedvező részletfizetési konstrukcióval vásárolja meg a szükséges biztonságtechnikai- és otthonautomatikai eszközöket, rendszereket és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatásokat.

 

Forduljon hozzánk bizalommal!

Amennyiben Ön pontosan tudja mit keres, úgy válogasson kínálatunkból és rendelje meg a szükséges termékeket akár néhány kattintással.

Ha azonban segítségre van szüksége a legideálisabb megoldások kiválasztásában, akkor se késlekedjen, keressen minket elérhetőségeinken bizalommal. Kollégáink nagy szakértelemmel és sok éves tapasztalattal állnak rendelkezésére és segítenek kiválasztani az Ön számára legmegfelelőbb megoldásokat!

4+1 tipp, hogy a nyaralás alatt is biztonságban tudhassa otthonát

4+1 tipp, hogy a nyaralás alatt is biztonságban tudhassa otthonát

Hivatalosan is itt a nyár, a legtöbben pedig már lázasan készülnek a nyaralásra, ezzel akár egy, vagy több hétre is őrizetlenül hagyva az ingatlant. Égető kérdés ilyenkor a biztonság! Első sorban azért, hogy kemény munkával megszerzett értékeinket visszatérve...

Biztos, hogy akkor drágább egy kamerarendszer, ha magasabb az ára?

Biztos, hogy akkor drágább egy kamerarendszer, ha magasabb az ára?

Mint ahogyan szinte minden féle, fajta és típusú termék esetében találkozhatunk olcsóbb és drágább kategóriájú változatokkal, nincs ez másként a kamerarendszerek esetében sem. Ma már szinte fillérekért is beszerezhetők több kamerás rendszerek, máshol viszont ehhez...

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Tartsa rajta ujját a biztonságtechnika ütőerén, és értesüljön Ön először legfrissebb híreinkről, újdonságainkról, ajánlatainkról!

Ezt ne hagyja itt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön a legjobb ajánlatokról, hírekről amik, a biztonságtechnikával kapcsolatosak.

Adatkezelés

Sikeresen feliratkozott!