ip_kamera_analog_kamera

Hivatalosan is itt a nyár, a legtöbben pedig már lázasan készülnek a nyaralásra, ezzel akár egy, vagy több hétre is őrizetlenül hagyva az ingatlant. Égető kérdés ilyenkor a biztonság! Első sorban azért, hogy kemény munkával megszerzett értékeinket visszatérve sértetlenül találjuk, pontosan azon a helyen, ahol hagytuk őket, de aztért is, mert ha a nyaralás alatt folyton azon gondolkodunk, hogy mi történik otthon, vajon betörtek-e, történt-e valamilyen kár esemény, akkor a felhőtlen pihenésnek és kikapcsolódásnak minden bizonnyal lőttek.

Szerencsére a mai modern biztonságtechnika számos lehetőséget biztosít nekünk ahhoz, hogy akár távolról is maximális biztonságban tudhassuk otthonunkat. És hogy mik is pontosan ezek a lehetőségek? Ebben a kérdésben szeretnénk némi segítséget nyújtani.

Lássuk most, mi az a 4 legfontosabb berendezés, mely véleményünk szerint szinte minden helyzetben a nyugodt és zavartalan pihenés, valamint a maximális biztonság záloga lehet!

 

 1. Kamerarendszer

Egy stabil, jól működő kamerarendszer nemcsak rögzíteni képes az otthon történt eseményeket, de akár jelzéseket is küldhet nekünk egy applikáción keresztül, ha mozgást észlel otthonunkban. A kamerák képét akár távolról is nyomon követhetjük valós időben, így nem csak azonnali jelzést kapunk egy esetleges mozgásról, de az is azonnal kiderül, hogy valójában probléma van-e, vagy csak a szomszéd macskája futott át a kerten. Emellett különböző kutatások támasztják alá, hogy a vagyon elleni bűncselekmények számát jelentősen csökkenti maga a tény is, hogy egy ingatlan be van kamerázva.

 

2. Riasztó, behatolásjelző.

Egy jól látható helyen lévő, megfelelően működő hang-és fényjelző rendszer szintén jelentős prevenciós hatással bír, hiszen likvidálása még a legdörzsöltebb betörőnek is nehéz feladat. Ha pedig a rendszer működésbe lép, a vagyon elleni bűncselekmény szinte kivétel nélkül meghiúsul.

 

3. Tűzjelző rendszer, szén-monoxid jelző

Sokan nem is gondolnak rá, hogy otthonunkat és értékeiket nem pusztán a tolvajoktól kell féltenünk, de más események okán is komoly anyagi károk keletkezhetnek. Egy váratlanul fellépő elektromos tűz, vagy akár egy gázszivárgás semmissé teheti mindazt, amiért egész életünkben dolgoztunk. Ugyanakkor a modern érzékelő és riasztó rendszereknek köszönhetően még időben jelzést kaphatunk a negatív eseményekről, és módunkban áll a katasztrófát megelőzni, vagy idejében közbe lépni.

 

4. Okosotthon rendszerek

Sokan nem is gondolnák, de az otthonautomatikai rendszerek a kényelmi faktor biztosítása mellett rendelkeznek olyan funkciókkal is, amelyek otthonunk biztonságát is növelik. Jó példa erre a jelenlét szimuláció melynek segítségével azt a látszatot tudjuk kelteni, hogy az ingatlanban tartózkodunk. A rendszer képes megadott időpontokban akár a motorosredőnyök mozgatására, a lámpák fel-és lekapcsolására, vagy az öntözőrendszer beindítására is. Így aki az utcáról figyeli az ingatlanunkat folyamatos, a korábbi szokásokhoz is illeszkedő mozgást lát, nem is gondol arra, hogy az ingatlanban éppen nem tartózkodik senki.

Emellett ki ne ismerné azt az érzést, mikor a nyaralás végéig azon görcsölünk, vajon kihúztuk-e a vasalót, kikapcsoltuk-e a TV-t… az okosotthon rendszer ezt a problémát is képes kiküszöbölni, hiszen akár távolról is képesek lehetünk egy-egy konnektort áramtalanítani.

 

+1. Sose gondolja, hogy már késő!

Biztosak vagyunk abban, hogy Ön is szeretné ingatlanát és értékeit a nyaralás alatt is biztonságban tudni, ezért azt javasoljuk, ne késlekedjen! Kollégáink rövid határidővel felmérik igényeit, és a legmagasabb színvonalú rendszerek gyors kivitelezésének köszönhetően akár már idén nyáron is nyugodtan, hátra dőlve élvezheti a jól megérdemelt pihenését.

Ha az Ön számára fontos a biztonság, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Tartsa rajta ujját a biztonságtechnika ütőerén, és értesüljön Ön először legfrissebb híreinkről, újdonságainkról, ajánlatainkról!

Biztos, hogy akkor drágább egy kamerarendszer, ha magasabb az ára?

Biztos, hogy akkor drágább egy kamerarendszer, ha magasabb az ára?

Mint ahogyan szinte minden féle, fajta és típusú termék esetében találkozhatunk olcsóbb és drágább kategóriájú változatokkal, nincs ez másként a kamerarendszerek esetében sem. Ma már szinte fillérekért is beszerezhetők több kamerás rendszerek, máshol viszont ehhez...

Ezt ne hagyja itt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön a legjobb ajánlatokról, hírekről amik, a biztonságtechnikával kapcsolatosak.

Adatkezelés

Sikeresen feliratkozott!