Alapvető emberi tulajdonság, hogy vagyonunkat – amiért keményen megdolgoztunk – szeretnénk minél nagyobb biztonságban tudni. Azt hiszem, ezzel mindannyian igy vagyunk. Ezért van az, hogy folyamatosan keressük a legjobb, leghatékonyabb biztonsági rendszereket, legyen az kamera rendszer, behatolásjelző (riasztó) rendszer, vagy ha ipari környezetben gondolkodunk, akkor ezeken felül beléptető, és tűzjelző rendszer.

Akkor alszunk nyugodtan, ha értékeinket biztonságban tudjuk. A következőkben szeretnénk némi bepillantást nyújtani a különböző biztonságtechnikai rendszerek működésébe, mindenki számára érthető módon.

Kezdjük a kamerákkal.

A modern kamera rendszerek hatalmas előnye, hogy megfelelő internet kapcsolat esetén a világ bármely pontjáról rá tudunk nézni otthonunkra, telephelyünkre, és meg tudunk bizonyosodni arról, hogy minden rendben van. Úgy gondolom, mindenki számára megnyugtató érzés látni, hogy értékeink biztonságban vannak.

Ezen alapvető tudás mellett a mai, modern kamera rendszerek számos egyéb- nem kizárólag a biztonságot szolgáló – funkcióval is rendelkezhetnek, ilyen például a mozgáskövetés, a vonalátlépés, a területsértés jelzése, vagy az arcfelismerés, illetve speciális esetekben a rendszámfelismerés, vagy a forgalom számlálás.

Ma már az sem okoz nehézséget, ha egy adott eseményt vissza szeretnénk nézni, hiszen a rendszerekhez csatolt rögzítők, számos olyan kényelmi szolgáltatást is kínálnak, melyek jelentősen megkönnyítik a visszanézéseket. Kereshetünk, adott színű objektumra, időtartamra is.

Mi a teendő mielőtt kamera rendszert telepítünk? Azt javaslom, mindenképpen kérje ki szakember tanácsát! Ne csupán a technológiai oldalt vizsgálja meg mérnöki szemmel, hanem azt is fontos figyelembe venni, hogy az elvárt biztonsági funkciókat, miként tudja majd teljesíteni az új rendszer, azaz milyen módon fogja szolgálni a nyugodt alvásunkat. Szakértő kollégáinkkal itt tudja felvenni a kapcsolatot.

4+1 tipp, hogy a nyaralás alatt is biztonságban tudhassa otthonát

4+1 tipp, hogy a nyaralás alatt is biztonságban tudhassa otthonát

Hivatalosan is itt a nyár, a legtöbben pedig már lázasan készülnek a nyaralásra, ezzel akár egy, vagy több hétre is őrizetlenül hagyva az ingatlant. Égető kérdés ilyenkor a biztonság! Első sorban azért, hogy kemény munkával megszerzett értékeinket visszatérve...

Biztos, hogy akkor drágább egy kamerarendszer, ha magasabb az ára?

Biztos, hogy akkor drágább egy kamerarendszer, ha magasabb az ára?

Mint ahogyan szinte minden féle, fajta és típusú termék esetében találkozhatunk olcsóbb és drágább kategóriájú változatokkal, nincs ez másként a kamerarendszerek esetében sem. Ma már szinte fillérekért is beszerezhetők több kamerás rendszerek, máshol viszont ehhez...

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Tartsa rajta ujját a biztonságtechnika ütőerén, és értesüljön Ön először legfrissebb híreinkről, újdonságainkról, ajánlatainkról!

Ezt ne hagyja itt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön a legjobb ajánlatokról, hírekről amik, a biztonságtechnikával kapcsolatosak.

Adatkezelés

Sikeresen feliratkozott!