Miért fog vagyonvédelmi cég ágyról és alvásról beszélni?

Üdvözlöm a kedves olvasókat. Elindultunk. A Karibetűz Kft. megkezdte működését. Hogy honnan a furcsa név? A tevékenységünkből. Amikkel – többek között- foglalkozunk: KAmera, RIasztó (behatolásjelző), BEléptető, TŰZjelző. A névadókon kívül egyébként még kapuelektronikával, okosotthonokkal, otthonautomatikával kapcsolatosan tudunk segíteni.

De miért a furcsa cím? Igazából egyszerű. Ügyfeleink mindannyian egy-egy problémával fordulnak hozzánk, ami őket nyomasztja, amit szeretnének megoldani. És ezt a megoldást, tőlünk várják. Nekünk pedig az a feladatunk, hogy levegyük eme probléma súlyát a vállukról, segítsünk a megfelelő megoldást megtalálni és kivitelezni, igy felszámolni a nyomasztó problémát. Mindannyian tudjuk, ha valami nyomaszt bennünket, ha valamin sokat kell töprengenünk, nem alszunk nyugodtan, hiszen éjjel is jár az agyunk. Nos, ezért mondom, hogy a Karibetűz Kft. csapata a különböző problémákra adott valós megoldásaival, végső soron, a nyugodt alvás ágyát szállítja megrendelőinek.

Természetesen tudjuk azt, hogy hatalmas a verseny a piacon, számos magasan képzett szakembergárda dolgozik a versenytársainknál. Ez jó, nekünk is, a megrendelőnek is. A megrendelőknek azért, mert több helyről tudnak megoldást kérni a problémáikra, nekünk pedig azért, mert a folyamatos erős verseny élesen tart. Ha nem akarunk lemaradni, kötelező folyamatosan fejlődni, képezni magunkat. Éppen ezért, hitvallásunk lett, hogy mi leszünk az a vállalkozás a gyengeáramú vagyonvédelmi piacon, amely a legmagasabban képzett szakembergárdával, mindig a lehető legjobb megoldást nyújtja ügyfeleinek, a hosszútávú elégedettség érdekében.

Blogunk következő részeiben, szakterületünk különböző rendszereit vesszük górcső alá. Amennyiben addig is többet szeretne rólunk megtudni, ITT teheti meg.

Üdvözlettel,

Karibetűz Kft csapata

4+1 tipp, hogy a nyaralás alatt is biztonságban tudhassa otthonát

4+1 tipp, hogy a nyaralás alatt is biztonságban tudhassa otthonát

Hivatalosan is itt a nyár, a legtöbben pedig már lázasan készülnek a nyaralásra, ezzel akár egy, vagy több hétre is őrizetlenül hagyva az ingatlant. Égető kérdés ilyenkor a biztonság! Első sorban azért, hogy kemény munkával megszerzett értékeinket visszatérve...

Biztos, hogy akkor drágább egy kamerarendszer, ha magasabb az ára?

Biztos, hogy akkor drágább egy kamerarendszer, ha magasabb az ára?

Mint ahogyan szinte minden féle, fajta és típusú termék esetében találkozhatunk olcsóbb és drágább kategóriájú változatokkal, nincs ez másként a kamerarendszerek esetében sem. Ma már szinte fillérekért is beszerezhetők több kamerás rendszerek, máshol viszont ehhez...

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Tartsa rajta ujját a biztonságtechnika ütőerén, és értesüljön Ön először legfrissebb híreinkről, újdonságainkról, ajánlatainkról!

Ezt ne hagyja itt!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy elsőként értesüljön a legjobb ajánlatokról, hírekről amik, a biztonságtechnikával kapcsolatosak.

Adatkezelés

Sikeresen feliratkozott!